Resa genom Europa: 3 Länder du måste besöka!

april 30, 2020
av admin

Kombinera otroligt nattliv, häpnadsväckande arkitektur, god mat, gammal kultur och mycket mer. Det är det som du kommer få ut på din resa genom Europa ifall du besöker följande länder:

Polen

Det först på vår resa är Warszawa. I Warszawa kan vi uppleva spännande nattliv, otroligt god mat och vacker arkitektur. Vi rekommenderar Warszawa som den första destinationen på resan eftersom vi kan få väldigt billigt flyg ner till Spanien från Warszawa. Det gör att vi sparar pengar och kan lyxa till det på andra saker under resan. Sevärdheter du måste se i Warszawa är:

  • Kulturpalatset: Kulturpalatset ligger i centrala Warszawa och är en byggnad som ursprungligen beställdes av Stalin. Byggnaden är 231 meter hög och byggdes med inspiration av Empire State Building.
  • Kungliga Slottet: Slottet börjades byggas på 1300talet men det byggdes om flera gånger och renoverades 1984. Slottet ligger i närheten av Gamla stan i Warszawa.

Spanien

Spanien är huvudsakliga resmålet under vår Europaresa här rekommenderar vi att besöka flera städer. Först rekommenderar vi att ni besöker Madrid som är Spaniens huvudstad ni kan läsa mer om Madrid här. Därefter rekommenderar vi att ni besöker Barcelona eftersom det finns tåg som går direkt mellan Barcelona och Paris vilket gör att ni kan se otroligt mycket natur under er tågresa mellan städerna. Barcelona är perfekt för dig som vill ligga och sola på stranden. Barcelona ligger på kusten av medelhavet.

Frankrike

Paris är magisk oavsett vilken säsong du besöker staden under, Varje ögonblick på året har sina fördelar och nackdelar. Men vill man ligga på stranden i Spanien krävs det att man reser under sommaren och då rekommendera vi månaden augusti. Eftersom i augusti är att det är en fransk tradition att ta semester. Resultatet av det blir att Paris blir ”tom”. Det gör att det finns mindre trafik, det är mindre trångt, och priserna är bättre. För det andra är vädret i augusti mycket trevligt, det är varmt men det är också otroligt vackert! Slutligen är det fördelaktigt att boka ett hotell i augusti, det finns färre människor i Paris (affärsmän är på semester också!), så hotellägare försöker ta in turister genom att erbjuda bra erbjudanden för att fylla sina rum.