Marknadsdagarna i Fuengirola är tisdagar och lördagar, och väl värt minst ett besök under sin vistelse i staden. Antingen för att uppleva den genuina och högljudda atmosfären eller helt enkelt för dom fantastiska fynd man kan göra!

Adress för marknaden: är Recinto Ferial - Avenida Jesús Santos Rein. Ligger i skarven mellan Fuengirola stad och Los Boliches. Tid: 09:00-14:00

Tisdagar

Tisdagsmarknaden är framför allt en frukt- och grönsaksmarknad, dit traktens alla bönder och odlare säljer sina specialiteter och närodlade produkter. Kan inte räkna upp allt som säljs, då det verkligen är massor... samt dom flesta vill gärna att man kommer förbi och provsmakar just deras saker. Förutom detta så finns det många stånd med knallar som säljer alltifrån skor och underkläder till senaste tekniken.

Lördagar

På Lördagarna så är det lika med loppmarknad, dvs andra hands varor och produkter främst men lite nytt finns det också. Det är ett gigantiskt myller av hundratals, om inte tusentals privatpersoner som på sin tilldelade lilla fyrkantiga lilla plätt säljer iväg all världens saker och ting, samt i vissa fall bokstavligen tömt hela sina förråd och försöker se vad som kan säljas av detta.. Det är ett skådespel bara att vara där, att gå där i gångarna och förbluffas av hur olika saker och ting folk har gått och sparat på, samt runtgående försäljare av mat och dryck förstärker den högljudda men vänliga atmosfären. Fynda kan man absolut göra där, vare sig man är duktig på att hitta fina antikviteter och tavlor eller riktiga samlarföremål gällande fotboll och äldre eller nyare leksaker för barnen.

Flyg till Fuengirola

För den som skall flyga till Fuengirola kan vi rekommendera den helt kostnadsfria hemsidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få upp en lista med olika flyg och avgångar till Fuengirola.
Hemsidan hjälper dig att hitta de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Besök Momondo.se och testa om deras tjänst kan hjälpa dig. Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis.

Boende och hotell

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Fuengirola. För att få en lista med bilder, info och recensioner från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com.
Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen.