Att boka ett hotell i Spanien är en bra idé ifall man redan nu vet med sig när och vart man ska på semester. Spanien har otroligt mycket att erbjuda den som ska på semester. Spanien erbjuder inte bara sol och bad utan även många storstäder och andra aktiviteter som till exempel bra golf att erbjuda.

Det finns ganska generöst med hotell i Spanien eftersom det är en lukrativ marknad tack vara turisterna som kommer. Detta gör att priserna på hotell i Spanien inte är speciellt höga i förhållande till vad man får ut av hotellet i Spanien. Ett bra hotell är en förutsättning för en bra semester.

hotell inför flygresan

Inför din resa till Spanien kan du behöva hotell i Sverige om du hur långt till flygplatsen eller reser på obekväma tider och du kan boka boende i närheten av tex Arlanda på hotellet.

De största hotellen i Spanien

De fem största hotellen i Spanien varierar i storlek och popularitet, men några av de som tidigare rankats som de största inkluderar:

  1. Hotel Arts Barcelona: Beläget vid Barceloneta-stranden i Barcelona
  2. Hotel W Barcelona: En ikonisk byggnad längs Barceloneta-stranden, känt som "Hotel Vela" (Segelhotellet) på grund av sin segelliknande form.
  3. Hotel Meliá Castilla, Madrid: Ett av de största hotellen i Madrid. Det har varit känt för att vara ett populärt val för affärsresenärer och konferenser på grund av sina stora konferensfaciliteter och närhet till finansiella distriktet.
  4. Hotel Hesperia Tower, Barcelona: Detta hotell ligger nära Barcelonas flygplats.
  5. Hotel NH Collection Barcelona Tower: Ett annat betydande hotell beläget nära Barcelonas flygplats och känd för sin imponerande höjd och moderna design.

Skriv en kommentar eller tipsa oss om något