Semester i Spanien – ett klassiskt val för sommarturister

På sommaren blir delarna av Spanien som ligger vid kusten överfyllda av turister som söker sig till långa vita stränder, varma soliga dagar och klara sköna nätter. Spaniens östkust har länge varit en idyll för turister runt om i Europa vilket inte heller har minskat på senare år. Ett klassiskt exempel på en semester i Spanien är den kända turistorter Ibiza. Här kan man som turist se fram emot långa dagar på stranden följt av fester hela natten, om det är nattlivet man är ute efter. Ibiza och Spaniens andra stora turistorter är perfekta för den som letar efter de bästa turistorterna under somrarna i Europa.

Semester i Spanien på Kanarieöarna – fint väder året runt

Utanför Afrikas västkust ligger en ögrupp som länge har tillhört Spanien och som hör till ett av de mest populära turistmålen i världen för svenska turister. Anledningen till detta är att ögruppen ligger mycket nära ekvatorn, vilket till skillnad från Spaniens fastland garanterar varmt väder året om. Vill man uppleva semester i Spanien på Kanarieöarna tar man sig lättast dit med ett av alla de charterbolag som finns att tillgå. Enklast hittar man dem på nätet men man kan också besöka deras kontor eller ringa dem för vägledning för sin semester i Spanien.

Semester i Spanien i Madrid – tjurfäktarnas stad

Vill man uppleva storstad, värme och kultur på samma gång i Spanien ska man utan tvekan besöka huvudstaden Madrid under sin semester i Spanien. Staden är mest känd internationellt för sina berömda tjurfäktningar där en man ensam fäktas mot en tjur i en kamp till döden. Föredrar man lugnare aktiviteter finns det också att tillgå i Madrid. Staden erbjuder ändlös shopping, utsökt mat och dryck på restauranger och mycket, mycket mer.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.Skriv en kommentar eller tipsa oss om något