Flyg till Spanien

maj 13, 2021
av admin
  • Namnlös design – 2021-05-13T105222.515

Spanien är ett oerhört populärt resmål oss svenskar och varje år reser tusentals svenskar till landet och till favoritresmålen hör Kanarieöarna, Alicante, Malaga, Barcelona och Madrid. Resorna består av allt från charterresor med fina hotell, bad och all-inclusive till sommarhus och storstadssemester med allt vad det innebär. Spanien är ett resmål för alla oavsett om de största intressen är kultur, nöjen, träning, viner, vandring eller historia.

Flygtiden till Madrid från Stockholm är knappa 4 timmar och till Kanarieöarna ytterligare några timmar. Från de allra flesta större flygplatser i Sverige finns också charterflyg som flyger direkt till utvalda öar som Gran Canaria och Teneriffa.

Njut av god mat och fina hotell

Förutom att Spanien är en av största vinproducenterna i världen så kan du till ett glas rött vin njuta av mat av högsta klass, Tapas och Paella är något du ska hålla extra utkik efter. Välj mellan familjevänliga hotell med bamseklubbar och lyxiga hotell med fokus på avkoppling, god mat och god dryck.

Flyg till Spanien

Det är väldigt många flygbolag som flyger till Spanien och priserna varierar stort vid olika perioder, därför är det en god idé att jämföra billiga flyg på Flyg.nu innan du bokar något. En sökning ger dig en snabb överblick av vilka priser och tider som finns att välja mellan.