Cogesa – Försäkringar i Spanien

oktober 21, 2020
av admin
  • Namnlös design (38)

Cogesa är en försäkringsmäklare som erbjudit försäkringar i Spanien sedan 1917.  De är väl medvetna om svårigheterna att hitta rätt försäkring när man bor i ett nytt land därför år 2006 startades Cogesa Expats, vår avdelning för utlandsboende i Spanien. På Cogesa Expats täcker de hela Spanien men framst svenskarna som bor på Costa Brava, Costa Blanca, Costa del Sol, Barcelona, Alicante, Malaga, Kanarieöarna och Balearerna.

Vårt utbud inkluderar bl.a.:

  • Bilförsäkringaroch försäkringar för andra fordon som motorcyklar, skåpbilar eller husvagnar. Även båtförsäkringar.
  • Privat sjukförsäkring,tandvårdsförsäkring och olycksfallsförsäkring.
  • Hemförsäkringar (även mot naturkatastrofer), uthyrningsförsäkring samt försäkringar för byggnader och bostadsrätttsföreningar.
  • Professionell ansvarsförsäkring eller juridiskt ombudsförsäkring

Att jobba med de bästa lokala och internationella företagen tillåter oss erbjuda konkurrenskraftiga priser som hjälper dig att hitta billigare försäkringar. Dessutom känner de marknaden. T.ex: Visste du att du får rabatt på dina försäkringar bara för att du är en expat? Nu vet du det …

Om du kontaktar oss kommer de guida dig genom försäkringsvillkor och premier, fördelar och nackdelar så du kan hitta rätt försäkring som passar just dina behov. Allt på svenska.

Be gärna om en kostnadsfri offert. Du kan fylla i formuläret på vår sajt eller majla / ringa oss på ([email protected] / +34 933 424 896)