Starta företag i Spanien

Ifall man flyttar till Spanien och har drivit företag hemma i Sverige så kan det vara en bra idé att fundera på att flytta med sitt företag eller helt enkelt start upp ett nytt företag i Spanien. Det finns även många andra, oftast skattemässiga, fördelar med att ha företag i Spanien.

Vem som helst kan starta företag i Spanien. Det räcker alltså med en juridisk eller fysik person. Det som krävs är att bolagsordningen översätts till spanska och därefter godkänns. Man måste även utse en ”administrador” vilket är mer eller mindre motsvarande vår svenska VD-post. Utöver detta krävs inte speciellt mycket annorlunda saker än när man startar ett svenskt bolag. Aktieinsatsen är 3100  Euro.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.Skriv en kommentar eller tipsa oss om något