Sportfiske i Spanien

Det finns många anledningar att åka på semester till Spanien. Något som lockar många är sol och bad men även sportfiske i Spanien är ett stort dragplåster för turister som är fiskebitna och är på jakt efter att få lägga till några nya arter på meritlistan.

Sportfiske i Spanien blir ofta väldigt lyckat eftersom Spanien har så mycket just och därigenom väldigt mycket kuststräcka man kan fiska längst. Den lite mer tropiska miljön och det lite mer centralt placerade landet gör att det finns många fler intressanta arter att fiska än hemma i Sverige. Sportfiske i Spanien är alltså ypperligt när man ändå är på solsemester.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.2 kommentarer

 1. Jesper
  |

  Fiska efter Mal, Karp , Bass, Gös och stor Abborre i en av Europas mest kända sötvattensdestination Rio Ebro. Guide och boende erbjuds på Campen.

  • admin
   |

   Hej Jesper.

   Tusen tack för din information. Våra besökare uppskattar all matnyttig info som de kan få.

   Mvh admin på Spanienguiden

Skriv en kommentar eller tipsa oss om något