Spanska viner

När det kommer till viner är de spanska vinerna den tredje största producenten efter Italien och Frankrike. Spanien har däremot potential att bli den absolut största vindproducenten eftersom Spanska viner odlas på de största områdena. Spanien har däremot en lag som begränsar hur mycket man får vattna marker vilket gör att det inte blir lika bördiga odlingar som i till exempel Frankrike.

Spanska viner har väldigt gott rykte och anses vara mycket fruktiga och söta med tanke på att druvorna blir väldigt mogna och fina i den spanska solen under alla soldagar som Spanien har att erbjuda. Spanska viner är perfekt för vinälskare.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.Skriv en kommentar eller tipsa oss om något