Fotboll i Spanien

I Sverige älskar vi fotboll. Det är absolut ingen skillnad på Spanien och spansk fotboll. Det finns minst lika många fanatiker som följer spanska ligan som svenskar som följer den svenska fotbollen. Spanien har länge haft en stor kultur inom spansk fotboll och har många lag i som till exempel Real Madrid och Atletico. Även Málaga är ett välkänt lag som många svenskar gillar att följa i spanska ligan.

Varför fotboll i Spanien är så populärt i just Sverige är ingen som riktigt vet, antagligen beror det på det utbyte av spelare som skett mellan Sverige och spansk fotboll.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.Skriv en kommentar eller tipsa oss om något