Pensionering i Spanien

För många som går mot sina sista arbetsår har tanken att pensionera sig i Spanien slagit många. Att pensionera sig i Spanien har sina fördelar ifall man vill få ut mer pengar av sin pension. Självklart får man inte glömma solen och de vackra stränderna när man funderar på att flytta till Spanien efter sin pension.

Pensionering i Spanien innebär många fördelar som lägre skatt på pensionen, man slipper 10-årsregeln och det är också mycket lättare att få fastighetsuppskov. Ifall man sak pensionera sig utomlands är Spanien ett bra val trots att de inte är något av de länder som man direkt tänker på ifall man vill få låg skatt. Mer om just regler kring pension i Spanien kan du läsa på Spanienforum.se.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.Skriv en kommentar eller tipsa oss om något