Marbella

Marbella är en mycket vacker stad i Spanien som tillhör den vackra och kända provinsen Málaga. Stan Marbella ligger belägen i det populära turistområdet Costa del Sol och har en otroligt vacker strandpromenad och många andra intressanta ställen man kan besöka. Marbella är en väldigt trevlig plats att besöka eftersom den har allt man kan behöva ifrån stränder till Golfbanor.

Oavsett vilken anledning man har att åka till Spanien så har Marbella något att erbjuda vilket gör det till ett otroligt populärt turistmål. Marbella har ett ganska exklusivt rykte på grund av alla golfbanor och fina restauranger som ligger belägna i närheten.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.Skriv en kommentar eller tipsa oss om något