Mallorca

Ute i medelhavet ligger en ö som heter Mallorca. Ön tillhör Spanien och är ett mycket känt och uppskattat turistmål för de som är ute efter en skön solsemester. Ögruppen som Mallorca tillhör heter Balearerna som har ca 800’000 invånare. Invånarantalet ökar däremot drastiskt ifall man räknar med de hela 15 miljoner turister som varje år besöker Mallorca. Detta gör ön till en av de mest välbesökta i hela Spanien.

Mallorcas geografiska position gör att den blivit utsatt för en hel del sjöröveri och plundring vilket bidragit till den ganska speciella historia som Mallorca har att bjuda på för den som utforskar Mallorcas kultur.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.Skriv en kommentar eller tipsa oss om något