Madrid

Madrid är en härlig spansk stad. Närmare bestämt Spaniens huvudstad. Madrid är större än bara Spaniens huvudstad, det är EU’s tredje folkriskaste stad med sina 3,3 miljoner invånare.

Förvånansvärt nog kommer namnet Madrid från det latinska namnet för byggträ. Detta beror på att staden hela tiden har vuxit och utvecklats och att det alltid byggts till extra byggnader i takt med att Madrid expanderat. Ifall man vill åka till Spanien och titta på vackra museer och uppleva kulturen är Madrid helt rätt stad att åka till. Huvudstaden i Spanien har otroligt stark kultur och man får en riktigt känsla av den spanska kulturen när man åker till Madrid.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.Skriv en kommentar eller tipsa oss om något