Fuengirola

Letar du efter en spansk stad med härliga palmer och mysig befolkning har du kommit rätt. Fuengirola är en spansk kommun i provinsen Málaga. Stan är endast 10 kvadratkilometer stor vilket gör den till litet mysigt intimt ställe.

Trots den lilla storleken har Fuengirola en 8km lång strand som är ett prefekt ställe att bege sig till en varm dag när man behöver svalka sig. Stan ligger nära Costa del Sol där det finns ett säte för den skandinaviska befolkningen. Det finns till exempel en svensk, dansk och norsk skola, till och med svenska kyrkan har en svensk kyrka i Fuengirola.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.Skriv en kommentar eller tipsa oss om något