Eftersom El Hierro är en lite ö jämfört med grannöarna så är antal boendemöjligheter ganska så begränsat. Det finns omkring 850 sängplatser på ön. Ett dubbelrum kostar på ett vanligt mellanklasshotell ca 500-700 kr per natt samt lägenhetshotell och att hyra rum är billigare från 250 kr och uppåt. Några hotell och boendemöjligheter presenteras nedan:

Sök hotell i El Hierro

För att söka bland alla hotell på El Hierro kan du använda hemsidan Hotels.com.
Sidan är på svenska och listar alla tillsammans med bilder, recensioner och information.
En mycket bra sida för dig som söker boende i El Hierro helt enkelt.

- Casas Rurales Herreñas, El Hierro

De har 12 stycken olika hus som är tillgängliga för uthyrning på El Hierro, ligger spridda på olika ställen på ön. Man kommer till husen genom vandringar på stigarna som leder fram. Husen är utrustade med det mesta som man behöver. Husen och rummen kostar från 250 kr per natt. Boendet klassas som tvåstjärnigt.

- Complejo Rural La Brujita Apartments, Frontera

Detta hotell, som totalrenoverades 2002, ligger på en stor tomt på 4 hektar med en enorm trädgård med alla möjliga blommor och växter. Ett paradis för den som gillar blommor, finns i alla möjliga färger och former. Två byggnader med lägenheter i båda och stort utrymme med gym, tennis och lekplats för barnen. Pris från 400 kr per natt. 3 stjärnigt

- Rural Villa El Mocanal Hotel, Mocanal

I detta hotell möts man av en stor välkomnande reception. Ligger en trevlig kaffebar bredvid där ortens invånare samlas på eftermiddagarna. Fri internet access. Trevliga hotellrum med fin utsikt för bergen. Likaså en väl tilltagen restaurang med det mesta från El Hierros mattradioner på menyn. Priser från 400 kr per natt. Detta hotell är 3 stjärnigt.