Costa Tropical

Costa Tropical är namnet på en kustträcka i Spanien med subtropsikt klimat. De kalla vindarna från atlanten möter de varma från Sahara och tillsammans bildar dom ett fantastiskt behagligt klimat som man inte kan säga nej till. Kusten är känd för de många goda frukter som odlas här.

Costa Tropical är en perfekt plats att odla frukt och citrus tack vare det lite speciella klimatet. Sträckan ligger i södra Spanien. Costa Tropical är relativt kort då den (bara) är 80km lång. Kusten var från början en mötesplats för handelsmän och har varit en uppskattad tillflyktsort för den som behöver sol ända sen dess.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.Skriv en kommentar eller tipsa oss om något