Costa Dorada

Som brukligt är med de spanska kusternas namn så är de väldigt beskrivande. Costa Dorada, som ibland även stavas Costa Daurade eller Dourada betyder nämligen ”gyllene kusten”. Detta är en självklarhet för alla som besökt Costa Dorada, kusten är nämligen en 25mil lång sandstrand med sand som blänker som guld.

Kusten är en självklarhet för alla som uppskattar bad och sol men den har även mycket annat att bjuda på. Den ligger sönder om Barcelona och har väldigt mycket golfbanor med härliga landskap och vattenhinder som man golfbitne kan besöka. Kusten är inte en av de mest kända vilket gör att det inte är lika fullt med tursiter som till exempel på Costa del Sol.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.Skriv en kommentar eller tipsa oss om något