Costa del Sol

En av Spaniens mest välkända kuster är Costa del Sol. Kusten namn betyder ”solkusten” och är just vad det låter som, en Spansk solkust. Detta gör såklart att Costa del Sol är en självklar favorit för turister som letar efter som och värme i Spanien.

Kusten är riktigt stor, närmare 30mil vilket gör att den sträcker sig över tre provinser. Både Málaga, Cádiz och Granada. Temperaturen ligger ganska stabilt på runt 20 grader Celsius under den svenska vintern vilket gör att det är lagom varmt att sitta i skuggan ifall man åker till Costa del sol på semester.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.Skriv en kommentar eller tipsa oss om något