Costa Brava

Längst nordöstra Katalonien hittar vi en kuststräcka som kallas Costa Brava. Ifall man är ute efter en kust dit man kan åka och bara och ligga och sola på härliga stränder så har man tyvärr hittat fel.

Costa Brava kan fritt översättas till ”Klippiga kusten” vilket såklart tyder på att det inte finns speciellt gott om ständer. Det finns såklart en hel rad turistorter med härliga stränder i de lite mer exploaterade områdena som Lloret de Mar. Costa Brava sträcker sig från lite norr om Barcelona upp till den franska gränsen vilket gör att den har ett underbart läge med nära avstånd in till storstaden Barcelona.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.Skriv en kommentar eller tipsa oss om något