Costa Azahar är en vacker kuststräcka som sträcker sig ut mot medelhavets kust. Det ligger i Spanien och är en remsa som är hela 120km lång. Att Costa Azahar är ett populärt resmål för turister som är på väg till Spanien är det inga tvivel om. Det är en fantastisk utsikt utöver havet och det finns mycket mer att göra än att bara bada. Man kan till exempel besöka den kända provinshuvudstaden Castellón de la Plana.

Costa del Azahar har fått sitt namn från alla de apelsinträd som blommar längst kuststräckan. Namnet betyder nämligen ”Apelsinblommningskusten” på spanska men kallas ibland bara för ”Apelsinkusten”.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.Skriv en kommentar eller tipsa oss om något