Barcelona

Barcelona är huvudstaden i den välkända regionen Katalonien. Man blir ganska förundrad över att Barcelona med sina 100kvadratkilometer har 1,6miljoner invånare. Den höga befolkningstätheten talar om att Barcelona är ett populärt land som många dras vill och vill bo i. Förmodligen beror det på att det är Spaniens populäraste och mest kända stad efter Madrid.

Barcelona lever till stor del på all den turism som den drar in då den är så pass känd. Att vara i Barcelona under sommaren är fantastiskt eftersom det ligger så naturligt härligt intill vattnet dit man kan gå för att ta sig ett uppfriskande bad i medelhavet.

Hotell och boende i Spanien

Det finns väldigt många olika hotell att välja på i Spanien. Utan lite hjälp på traven kan det vara svårt att välja rätt. För att få en lista med bilder, info och recensioner/omdömen från tidigare gäster kan du använda den kostnadsfria hemsidan Hotels.com. Hemsidan är på svenska och den listar alla hotell med bilder och tydlig information. Recensionerna från tidigare gäster är guld värda. De ger dig opartiska omdömen kring hur det är att bo på hotellet. Du förbinder dig inte till något när du använder Hotels.com och det är helt gratis att jämföra de olika hotellen. Flyg till Spanien

För den som planerar att flyga till Spanien kan vi rekommendera den helt kostnadsfria jämförelsesidan Momondo.se.
Där kan du snabbt och enkelt få lista på din skärm med olika flyg och avgångar till Spanien. Sajten hjälper dig att finna de billigaste, snabbaste och bästa alternativen när du skall flyga.
Du förbinder dig inte till något när du fyller i dina uppgifter och jämförelsetjänsten är helt gratis hos Momondo.se.Skriv en kommentar eller tipsa oss om något